sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Sly 2: Koodeja

Koodeja Sly 2:een:

Tom tehoste: → Paina Startia pysäyttääksesi pelin, sitten paina Vasen (2 kertaa), Alas, Oikea, Vasen, Oikea. Kun kuuluu ääni, koodi on mennyt oikein. Nyt voit ottaa Slyn uuden Vartijan-hämääjäsi käyttöön.

Aika-syöksy tehoste: → Paina Startia pysäyttääksesi pelin, sitten paina Alas (2 kertaa), Ylös, Alas, Oikea, Vasen.(Slyn tehoste)

Megahyppy tehoste: → (Huom! peli on pakko olla 100% pelattu, ennen kuin koodi toimii) Paina Startia pysäyttääksesi pelin, sitten paina Oikea, Vasen, Oikea, Vasen, R1, Vasen. Ääni varmistaa koodin menneen oikein. (Slyn tehoste)

Loikkaa jaksoon 1: → Paina Startia pysäyttääksesi pelin, sitten paina Alas, R1, Vasen, Oikea, R1, Alas. (varmistus-ääni)

Loikkaa jaksoon 2: → Paina Startia pysäyttääksesi pelin, sitten paina R1, Vasen, Oikea, R1, Vasen, Alas. (varmistus...)

Loikkaa jaksoon 3: → Paina Startia pysäyttääksesi pelin, sitten paina Ylös, Vasen, Oikea, Vasen, Alas, Ylös. (varmistus...)

Loikkaa jaksoon 6: → Paina Startia pysäyttääksesi pelin, sitten paina Alas, Ylös, R1 (2 kertaa), Vasen, Alas. (varmistus...)

Loikkaa jaksoon 7: → Paina Startia pysäyttääksesi pelin, sitten paina Vasen (3 kertaa), Alas (2 kertaa), R1. (varmistus...)

Loikkaa jaksoon 8: → Paina Startia pysäyttääksesi pelin, sitten paina Alas, Ylös, Vasen (2 kertaa), R1, Oikea. (varmistus...)

Aloita nykyinen taso alusta: → Paina Startia pysäyttääksesi pelin, sitten paina Vasen, R1, Ylös, Alas, Ylös, Vasen. (varmistus...)

Kairo-taso: → Paina Startia pysäyttääksesi pelin, sitten paina Oikea, Vasen, Ylös (3 kertaa), R1. (varmistus...)

Tason valinta: → Huom!: Sinulla on oltava uusi peli-tiedosto/tallennus tai et ole vielä aloittanut peliä. Lataa korkein %-tallennuksesi. Mene mihin tahansa tai uusimpaan/viimeisimpään tasoon. Kun poistut Turvatalosta, paina Startia ja sitten Oikea, R1 Alas, R1, Alas (2 kertaa). (Varmistus-ääni...). Sitten, mene asetuksiin ja lataa se uusi peli-tiedostosi. Suoritettuasi Kairo-keikan, sinulla tulee olemaan kaikki jaksot ja ostettavat tehosteet ja laitteet avattuna.

Mega-pommi Bentleylle: → Paina Startia pysäyttääksesi pelin, sitten paina Vasen, R1, R1, Alas (2 kertaa), Vasen. (varmistin...)

Sinä vähän koodeja Sly 2:een !

Ja sitten pari yleistä kysymystä Sly 2:een :


Kuinka tappaa karhu? - siihen on itse asiassa kaksi tapaa:eka tapa on se,että houkuttelet sen perääsi siellä tukkisavottapaikassa,missä on ne metsurikisat ja kiipeät yhteen joen rannassa olevaan tolppaan ja "vekslaat" siinä kunnes se pudottaa itse itsensä,toinen, on se,että silloin sen laserin uudelleenohjaus keikan aikana houkuttelet sen perässäsi laseriin. Huom,karhu tulee jonkin ajan kuluttua takaisin!

 Kuinka kuljettaa saaliit turvallisesti Turvataloon? -Korkealla kulkeminen on paras vaihtoehto, taskulamppu vartijat eivät näe sinua. Voit käyttää myös megahyppyä, esim. kun olet pelannut elin läpi jolloin et tipu tehtävä "alkamis" kohtaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti