sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Sly 4:Thieves in Time

Joo elikkäs nyt olis asiaa Sly 4: Thieves in Time nimisestä pelistä. Sly 4: Thieves in Time julkastaan Helmikuussa 2013 Suomessa. Slyn neljännestä osasta on ollu huhuja jo monen vuoden ajan ja nyt se on tulossa ! Tulevista hahmoista ei ole paljoa tietoa, mutta varmaa on se, että Bentley, Murray ja Sly ovat tietenkin mukana Sly 4:ssä. Myös Carmelita on mukana.

!HUOM JUONIPALJASTUS!


Tarina alkaa siitä, mihin Sly 3 päättyi. Sly esittää kärsivänsä muistinmenetyksestä ja esittää olevansa Carmelitan poliisipari. Bentley on asettunut asumaan Penelopen kanssa. He tekevät aikakonetta ja Murraystä on tullut Monsterautojen ajaja. Kaikki alkaa siitä, kun Bentley huomaa että Varkaiden Käsikirjasta alkaa hävitä sivuja, eli joku siis kirjoittaa Historiaa uudestaan. Bentleyn on siis kerättävä vanha tiimi takaisin, ja lähdettävä selvittämään mistä on kyse. Kopla lähtee ajassa taaksepäin tapaamaan pelin päähenkilön, Sly Cooperin esi-isiä.Sly Cooper: Thieves in Time tulee olemaan pelattavuudeltaan hyvin samankaltainen kuin aiemmatkin Sly-pelit. E3 2011 -messuilla kerrottiin, että Slyllä on myös haarniska, jossa olevalla isolla kilvellä Sly voi heijastaa iskut takaisin vastustajiin.

 Ainoat varmat asut tällä hetkellä ovat edellä mainittu Japanissa käytettävä samurai-asu ja jousimies-asu, jolla hän voi ampua nuolia. Asuja Slylla tulee olemaan joka tasolle omansa. Pelaajalla on käytössään kompassi, joka auttaa suunnistamaan tason läpi. Se on tuttu Sly 3:n kaksinpeliosioista. Lisäksi tasot ovat kolme kertaa suurempia kuin Playstation 2:en Sly-peleissä.

 Myös Bentley, Murray, Slyta jahtaava Carmelita Fox ja pelissä esiintyvät esi-isät tulevat olemaan pelattavia hahmoja.. Ainoat varmistetut esi-isät ovat Rioichi Cooper, Sir Galleth Cooper ja Salim Al Kupar ja ainoat varmistetut pomotappelut El Jefe ja lohikäärme.


Mukana on edelleen edellisistä peleistä tuttu näpistely. Pelaaja voi hiipiä vartijan taakse, ja yhdellä näppäimen painalluksella Sly heilauttaa keppiänsä vartijan takataskuun ja nappaa rahat, toisinaan myös arvoesineen. Arvoesineen tunnistaa siitä, että vartijan takatasku kimaltelee. Uutena toimintona turvataloon on lisätty aarreseinä ja asugalleria. Kerätyt aarteet ilmestyvät aarreseinälle. Pelissä on mukana myös kahdesta ensimmäisestä Sly-peleistä tutut vihjepullot.

Sly

Bentley

Murray

Carmelita

Collector (pientä korjausta , kiitoksia Viltsu300)
 El Jefe

Kansikuva
Rioichi Cooper
Sir Galleth Cooper

Salim Al Kupar

Jouduin tekemään pientä korjailua tuossa (hahmot mennyt hieman sekaisin), kiitoksia Viltsu300 :)

1 kommentti: