sunnuntai 18. marraskuuta 2012

SLY RACCOON

Sly Raccoon (amerikassa Sly Cooper and the Thievius Raccoonus) on ensimmäinen Sly-peli.
 Se on Sucker Punch Productionsin kehittämä tasohyppely- ja hiiviskelypeli, joka julkaistiin PlayStation 2:lle vuonna 2002.

 HUOM ! Sisältää juoni paljastuksen!

Sly Cooper on 18-vuotias pesukarhu, joka kuuluu maineikkaaseen Cooperien mestarivarkaiden sukuun. Ollessaan kahdeksanvuotias, Slylle annettiin suvun tarkoin vartioitu aarre, varkaiden käsikirja Thievius Raccoonus jossa on kaikki Slyn suvun varkaiden taidot. Salaperäinen Fiendish Five -joukkio kuitenkin varastaa kirjan ja surmaa Slyn isän. (Fiendish Fiven jäseniä ovat Clockwerk, Raleigh, Muggshot, Mz. Ruby ja Panda King.)
Sly passitetaan orpokotiin, jossa hän tapaa Bentley-kilpikonnan ja Murray-virtahevon.Kymmenen vuotta myöhemmin he ovat tiimi, joka suorittaa tehtävänsä tiiviissä yhteistyössä. Bentley on porukan aivot, hän laatii kaikki suunnitelmat ja ohjeistaa Slyta radiokiikareiden avulla tehtävien aikana. Murray toimii ryhmän kuljettajana, ja koplan auto onkin hänen kallein aarteensa. Sly on se, joka suorittaa tehtävät. Hän on päättänyt saada takaisin sen, mikä hänelle kuluu, Thievius Raccoonus -kirjan. Kirja on revitty viiteen osaan, ja sivut ovat eri henkilöillä eri puolilla maapalloa.
Koppalakkinen pesukarhu lähtee ystäviensä kanssa jäljittämään Fiendish Fiven jäseniä kootakseen Thievius Raccoonuksen palaset yhteen. Heidän keikan aikana, heitä hidastaa tarkastaja Carmelita Fox, johon Slylla on pieni ihastus. Loppujen lopussa Slyn jengi päihittää Fiendish Fiven ja saa Varkaiden Käsikirjan takaisin.Sly, Bentley ja Murray pieninä.

Sly, Murray ja Bentley pieninä orpokodissa.


Sly Raccoon (sly 1:ssä)

Bentley Wiseturtle (sly 1:ssä)

Murray Hippo (sly 1:ssä)
    Fiendish Five-joukko:
Clockwerk - Fiendish Five -rikollisjoukkion johtaja, joka tuntee syvää vihaa kostonhimoa ja kateutta Cooper-klaanin menestystä kohtaan. Clockwerk on vannonut hävittävänsä Cooperien suvun maan päältä. Clockwerk vaihtoi kehonsa sieluttomaan koneistoon saavuttaakseen kuolemattomuuden, koska hän tiesi, että kuolisi ennen kuin ehtisi hävittää Cooper-suvun. Clockwerkin taso sijaitsee tulivuori alueella.Raleigh - Raleigh on sammakko, joka kyllästyi aateliselämäänsä ja ryhtyi piraatiksi. Hän on Fiendish Fiven- pääinsinööri, ja on perustanut oman tukikohtansa syrjäisellä rannikolla Bermudan kolmiossa sijaitsevalle laivalle. Pitääkseen tunkeilijan loitolla Raleigh on kehittänyt myrskykoneen , joka luo saarelle, laivalle ja sen lähettyville jatkuvan myrskyn. Raleighin taso sijaitsee Bermudan rannalla.Muggshot (suom. Kovanaama) - Muggshot on bulldoggi, jota lapsena pilkattiin ruipelon olemuksensa tähden. Gangsteri-elokuvien inspiroimana hän kuitenkin alkoi harjoitella ja saavutti kehonrakennuksen avulla valtavat lihakset. Nykyään hän toimii Fiendish Five -joukon leivissä voimanpesänä. Muggshot taso sujaitsee
Mesa Cityssa, Meksikossa.Mz. Ruby - Mz. Ruby on krokotiili, joka syntyi voodooperheeseen ja on pienestä asti osannut voodoota. Hän kutsui usein kuolleita eläimiä leikkeihinsä, koska muut hänen ikätovereistaan eivät juurikaan piitanneet hänen seurastaan. Haitin viidakossa asuva Mz. Ruby on Fiendish Five -koplan päämystikko ja voodoo-ylipapitar. Hän yrittää vallata Meksikon zombi-armeijalla. Mz. Rubyn taso sijaitsee Haitin viidakossa. Panda King (suomennettu myöhemmin nimellä Pandakunkku) - Panda King omisti nuoruutensa ilotulituksille, mutta hän ei saanut arvostusta ylhäisöherrojen keskuudessa. Tästä suivaantuneena hän alkoi kehitellä tuhoisia räjähteitä, ja onkin Fiendish Fiven räjähde-expertti. Panda Kingin taso sijaitsee Kiinassa.


Pelissä on siis mukana myös Tarkastaja Fox (Carmelita Fox)


                                                  Thievius Raccoonus-kirja Sly 1:ssä-

Pelin KansiKuva
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti